А чему ты радуешься белка? В том что ты приходишь в мышь убивать? Или там в % 90 убиваешь лука под дестро баффом? С Берсом и без виталити? А ты еще под агилой и с уе) прям смешно читать ) пойди убей лука под норм баффом ) и после этого уже есть вариант что то писать)
У мене 80% записаних пвп йдуть із луками чи магами. Як правило, противник вже чекає на мене, щоб убити. Готовий до бою. І я все одно нападаю. Ти сам це знаєш.
Це все документовано у відеороликах. А що є в тебе крім слів? Дестров я записую лише іноді, якщо цікаве пвп. Запис вбивства афк ботів я не веду, це не спортивно.
Чекай,скоро буде нове відео знову з вагнером в чесному пвп(навіть він мене чекає за углом та перший атакує,пока я развертаю камеру).І таких вже є
десятки з ним. Чи вагнер на захисті теж є пве персонажем?Може він БД,та я не в курсі?
Навіщо луку кидати собі берс, тирів бити? Це не логічно. А можливості моїх баферів не відрізняються від можливостей ваших баферів. Якщо ви йдете на пвп з неправильним бафом це ваші проблеми. Якихось виняткових баферів з інших хронік в мене немає. Вся відмінність між нами це шмотка. Мій найтмар з дум кінцями проти ваших дракоників з епік кільцями.